Hvad kan jeg gøre for dig?

Falster Fugeteknik har mange års erfaring med fugeopgaver inden for industri, i svømmehaller, ved rensningsanlæg, i landbruget, ved havneanlæg og hos private.

Jeg har oparbejdet ekspertise inden for stort set alle områder af fuge- og tætningsarbejde og leverer altid et professionelt stykke arbejde, hvor nøgleordene er kvalitet og fremtidssikrede løsninger.

Mine mange års erfaring i branchen bevirker, at jeg har mange trofaste og tilfredse kunder, hvilket også er min topprioritet. Grundighed og punktlighed er ligeledes nøgleord og aspekter jeg vægter højt, da det er vigtige forudsætninger for, at jeg leverer et fuldt tilfredsstillende arbejde – hver gang!


Mine arbejdsområder omfatter bl.a.:

Få et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Kontakt mig via mail på kontakt@fugemand.com eller Per telefon på nummer: 42779000..

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

maps Jeg udfører alle former for fugearbejde på hele Sjælland

Har du nogle spørgsmål?

​Uanset hvilken form for fugningsarbejde du ønsker at få udført, kan du kontakte mig for at høre nærmere og få et konkret tilbud. Jeg står altid til rådighed for professionel vejledning og hjælp.

Udfyld formularen herunder og få svar indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ekspert i Velfac vinduer

Gennem mange år har jeg fået stor viden omkring Velfac Vinduer og derfor ved jeg præcis hvilke fordele og ulemper man støder ind i.

​​

Læs mere her

fb Følg med på Facebook

Firmainformation

Falster Fugeteknik ApS

CVR: 43478036

kontakt@fugemand.com

Her ligger mit kontor

Grønsundsvej 237

4800 Nykøbing F
​Rutevejlednin​g

Åbningstider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00​

Lørdag - ​søndag: Lukket

​Ring på telefon: 42 77 90 00